Palvelut

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla laadukkaaita kotipalveluita ikääntyneille, kiireisille tai kenelle tahansa, joka haluaa helpottaa elämäänsä esimerkiksi kuukausittaisella siivouksella. Ikääntyneitä autamme mielellämme siivouksessa, ruoanlaitossa, kaupassa käymisessä tai esimerkiksi pukeutumisessa. Meistä saa myös  seuraa kahvitteluun tai lähdemme saattajaksi asioille. Palvelemme asiakkaitamme aina korkein laatustandardein. Arvojamme ovat yksilöllinen, kunnioittava ja asiakaskeskeinen palvelu sekä luottamus.

On tutkittua tietoa siitä, että kodin palveluja ostavat ihmiset ovat onnellisempia, sillä silloin aikaa jää muuhunkin kuin arjen pyörittämiseen. Voimme siis lämpimästi suositella tilaamaan elämää helpottavia palveluja.

Palvelutarjontamme koostuu seuraavista palveluista:

Kotisiivous

Teemme asiakkaiden kotona tai vapaa-ajan asunnoissa perussiivousta sekä sopimuksen mukaan myös erikoissiivousta, kuten muuttosiivousta. Perussiivoukseen kuuluu imurointi, pölyjen pyyhkiminen, lattian luuttuaminen sekä vessan ja keittiön siivous. Karkea arvio siivousajoista on yksiöihin ja kaksioihin 2h, kolmioihin 3h ja sitä isompiin 3-5h.

Lue tästä linkistä tarkemmin, mitä perussiivoukseen kuuluu sekä lisäpalveluistamme.

Avustuspalvelut

Avustamme ikääntyneitä ja henkilöitä, joiden toimintakyky on alentunut. Avustukseen kuuluu tehtävät, joissa asiakas apua tarvitsee selviytyäkseen arkielämästä. Yleisimpiä avustustehtäviä ovat auttaminen liikkumisessa, pukeutumisessa, pyykinpesussa ja siivoamisessa. Avustusta tehdään myös paljon kodin ulkopuolella, jolloin saatetaan asiakasta työntäen pyörätuolia, saattaen kädestä pitäen tai ollen mukana turvana ja seurana. Apua asiakas saa myös eri paikoissa asioimiseen ja kaupassa käymiseen joko avustettavan kanssa tai niin, että avustaja hoitaa kaupassa käymisen. Avustuspalvelut ovat kätevä tapa auttaa esimerkiksi ikääntynyttä isää tai äitiä, jos lapset ovat kiireisiä eivätkä ehdi joka viikko käydä ikääntyneillä vanhemmillaan.

Kiireapu

Kiireapua tarjoamme ihmisille, jotka esimerkiksi ovat paljon työssä ja kaipaavat apua vaikkapa kaupassa käymiseen tai juoksevien asioiden hoitamiseen. Tällöin hintoihin sisältyy ALV.

Hiuspalvelut

Hiuspalveluja tarjoamme asiakkaillemme kotiin vankalla ammattitaidolla. Teemme hiusten leikkauksia, värjäyksiä sekä permanentteja. Hiuspalveluja on mahdollista saada alennettuun hintaan, mikäli asiakas ostaa muutakin palvelua.

Kotitalousvähennys

Palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennys, joka on merkittävä etu palveluja kotiin ostettaessa. Kotitalousvähennys on työn osuudesta 50%, enintään 2400€ vuodessa. Autamme mielellämme asiakasta kotitalousvähennyksen merkitsemisessä lähettämällä koosteen vuoden laskuista, mikäli tarvetta. Poikkeus ovat parturi-kampaajan palvelut, joista ei ole mahdollista saada kotitalousvähennystä. Tästä linkistä pääsee lukemaan tarkemmin kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta.

ALVittomuus

Palveluitamme on mahdollista saada myös ALVittomasti. Tällöin selvitämme alkukartoituksen avulla, onko asiakkaan toimintakyky alentunut esimerkiksi sairauden tai iän tuomien rajoitteiden takia, joko pysyvästi tai tilapäisesti. Mikäli asiakkaan toimintakyky on alentunut, on hän oikeutettu saamaan palvelut ALVittomasti. Hinnasto-kohdasta voi katsoa ALVittomat hinnat. ALVittomasta hinnasta saa lisäksi kotitalousvähennyksen, jolloin palvelusta ei jää paljon itselle maksettavaksi. Esimerkiksi jos saa henkilökohtaista avustusta alvittomana, hinta on 32€/h ja tähän kotitalousvähennys 50%, jolloin asiakas maksaa avustuksesta 16€/h.