top of page

Henkilökohtainen Avustus

Anchor 2

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla laadukkaaita henkilökohtaisen

avustuksen palveluita. Arvojamme ovat yksilöllinen, kunnioittava

ja asiakaskeskeinen palvelu sekä luottamus. Palvelemme

asiakkaitamme aina korkein laatustandardein. Henkilökohtaisen

avun palvelut ovat henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut.

Avustuspalvelumme avulla asiakas kykenee toimimaan arjessa

mahdollisimman itsenäisesti. Yleisimpiä avustustehtäviä ovat auttaminen liikkumisessa, pukeutumisessa, pyykinpesussa ja siivoamisessa. Avustusta tehdään myös paljon kodin ulkopuolella, jolloin asiakas saa apua eri paikoissa asioimiseen ja kaupassa käymiseen joko avustettavan kanssa tai niin, että avustaja hoitaa kaupassa käymisen. Avustaja helpottaa ulkoilua pyörätuolia työntäen, saattaen kädestä pitäen tai ollen mukana turvana ja seurana. Apua voidaan tarjota myös opiskeluun ja työssäkäymiseen. 

Olemme lemmikkiystävällinen yritys ja olemme tottuneet opaskoiriin.

Avustustunteja voi käyttää myös opas- /avustajakoirien vapaisiin

hihnalenkkeihin.

 

On tutkittua tietoa siitä, että kodin palveluja ostavat ihmiset ovat onnellisempia, sillä silloin aikaa jää muuhunkin kuin arjen pyörittämiseen. Voimme siis lämpimästi suositella tilaamaan elämää helpottavia palveluja esimerkiksi ikääntyvälle omaiselle.

Avustuspalvelut ovat alvittomia henkilöille, joiden toimintakyky on alentunut. Arvioimme toimintakyvyn alentumisen kartoituskäynnillä.

Tarjoamme henkilökohtaisen avun palvelua myös palvelusetelillä, jolloin avustus on käyttäjälle maksutonta. Voit selvittää oikeutesi tai läheisesi oikeuden palveluseteliin Helsingin kaupungin vammaispalveluista. Tästä linkistä pääset lukemaan lisää henkilökohtaisen avun palvelusetelistä.

Kotitalousvähennys

Palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennys, joka on merkittävä etu palveluja kotiin ostettaessa. Kotitalousvähennys on työn osuudesta 40%, enintään 2250€ vuodessa/hlö. Omavastuu on 100e/vuosi. Autamme mielellämme asiakasta kotitalousvähennyksen merkitsemisessä lähettämällä koosteen vuoden laskuista, mikäli tarvetta. Tästä linkistä pääsee lukemaan tarkemmin kotitalousvähennyksestä veroviraston sivuilta.

Anchor 3
Help with Cooking
Golden Retriever
bottom of page